Bericht versturen
Thuis Nieuws

Wat is EVA vormde stukken?

Certificaat
CHINA ReWell Industrial Group Limited certificaten
Klantenoverzichten
Dank u Rewell-Groep, maakt uw bedrijf EVA tot hard geval voor ons, is quanlity zeer goed Het verheugen zich op samenwerking op lange termijn

—— Raquel Cuenca

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
Wat is EVA vormde stukken?
Laatste bedrijfsnieuws over Wat is EVA vormde stukken?

Wat is EVA vormde stukken?

Is de ethyleen vinylacetaat (EVA) het copolymeer van ethyleen en vinylacetaat. Het is een uiterst elastisch materiaal dat kan worden gesinterd om een poreus materiaal te vormen gelijkend op rubber, nog met uitstekende hardheid.

 

Wat is een geval van EVA?

Als zo, toen zou een geval van EVA de oplossing voor u kunnen zijn. EVA is een acroniem voor schuim van de Ethyleen het Vinylacetaat. Dit proces perst het schuim in een semi-rigid vorm samen. U kunt vrijwel om het even welke semi-rigid vorm bereiken u beeld kunt.

 

Wat wordt het schuim van EVA gemaakt van?

EVA Foam is een zacht, nog duurzaam polymeer van ethyleen en vinyldieacetaat algemeen in bevloering, maar ook in sportuitrusting, ambachten wordt gebruikt, en ontwerp plaatsen. Het materiaal wordt algemeen gebruikt om wipschakelaars te vervaardigen aangezien het zonder het zijn spons als zacht is.

 

Is het materiaal van EVA giftig?

EVA wordt beschouwd als om een veilig alternatief aan pvc, aangezien het geen plastificeermiddelen zoals phthlates vereist, en het is vrije BPA. Nochtans, werden enkelen jaren geleden het gevonden dat het schuim van EVA formamide bevatte. Formamide wordt gebruikt om het schuim zacht te maken, maar het heeft carcinogeen om nagedacht te zijn en een ontwikkelingstoxine.

 

Kunt u het schuim van EVA recycleren?

de status van het schuim dat van EVA recycleert: Momenteel, is het globale ethyleen-vinylacetaatcopolymeer (EVA) recyclingstarief over het algemeen zeer laag. De recyclerende het schuimbedrijven van EVA zijn ook zeer weinigen. Zij zijn beschikbaar, gemakkelijk wordend de witte verontreiniging, om dit probleem op te lossen, is het noodzakelijk om het schuim van EVA te recycleren.

Bartijd : 2021-05-25 15:15:22 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
ReWell Industrial Group Limited

Contactpersoon: Mr. TOM Wu

Tel.: +86 139 2376 4366

Fax: 86-769-87561738

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)